Netflix – Przeniesienie profilu – koniec dzielenia konta?

Netflix – Przeniesienie profilu

Netflix wprowadził nową funkcję o nazwie Przeniesienie profilu, pomocnej w zmieniających się okolicznościach życiowych.

Przeniesienie profilu

Funkcja ta umożliwia każdej osobie korzystającej z Twojego konta przeniesienie istniejącego profilu — w tym rekomendacji, historii oglądania, Mojej listy, ustawień, zapisanych stanów gry i nie tylko — na nowe konto.

Jeśli nie chcecie, aby ta funkcja była aktywna na Waszym koncie, możecie wyłączyć możliwość przenoszenia profili. Jeśli tego nie zrobicie, funkcja zostanie automatycznie włączona w ciągu 10 dni od 21 października 2022 r.

Test PocketBook Era – nowy etap komfortu e-czytania

Na czym polega przeniesienie profilu?

Funkcja pozwala osobom korzystającym z konta na przeniesienie profilu — w tym rekomendacji, historii oglądania, Mojej listy, ustawień, zapisanych stanów gry i nie tylko — na własne konto, które będą samodzielnie opłacać. Dowiedz się więcej.

za włączenie funkcji przeniesienia profilu nie jest pobierana żadna opłata. Nie można przenieść profili dla dzieci ani profili zabezpieczonych kodem PIN. Wszystkie zapisane gry i postępy w grze powiązane z profilem zostaną przeniesione na nowe konto.

Włączenie tej funkcji nie spowoduje wylogowania innych urządzeń z Waszego konta ani nie zablokuje żadnego użytkownika korzystającego z Waszego konta Netflix.

Dodaj komentarz

%d bloggers like this: